Lena fra døden på oslo S

Lena er jo en velkjent gjenganger. Første gang vi møter henne er i episode 2 av Uti vår hage. Der Bård og Atle blir sendt inn i en Norsk film-fest ved hjelp av en magisk fjernkontroll.

Under Tazte priv episode 2 dukker hun opp igjen, der er hun med i 9 av 12 episoder.
På tazte priv prater hun om alt fra hennes nye jobb i RFSU, abbort, uregelmessig mens, politikk og økonomi. Hun tar stadig opp at hun smugler hasj for Elg i dance with a stranger. Hasjen smugler hun i prevansjonsmidler. Pessarer, spiraler, p-piller m.m.

Under 1. episode av "tre brødre som ikke er brødre" møter vi igjen Lena. Der har hun sin egen spalte, "Lena møter eks-kjærester". Hun møter igjen Prepple Homb fra DumDum Boys, Lars Lillo Stenberg fra De Lillos og Ravi. Hun avslører diverse hemligheter til dem, blant annet at hun lagde lapskaus med en goartet svulst til prepple, hun lagde grøt med mens til Lars Lillo og at hun tok abbort med ungen til Ravi, og deretter serverte "det lille frøet" i gryteretten til Ravi.

I episode 4 av "Uti Vår Hage 2" kommer Lena igjen. Hun lurer stakkars albino-Jeremias til å slikke på en kald stolpe slik at tunga hans ble revet av. Nå bruker hun tunga hans til å tilfredstille seg selv med.

Uti Vår hage link:
Norsk Filmfest med Lena

Tre Brødre linker:
Prepple
Lars Lillo
Ravi

Uti Vår hage 2 link:
Lena og Jeremias

Ingen kommentarer: